Sayfalar

Gerçekler Bunlar Anacım

Hayatta herkes yalnız ya da kimsesiz falan değil aslında yine kendinizi kandırıyorsunuz. Belki sadece hayatının bir döneminde yalnızlık çekti ama ömrü boyunca yalnız olmadı. Doğumdan ölüme kadar olan süreçte o kişiye yalnızlık hissettirmeyen insanlar değişse bile, birileri yalın değildi işte yalnız değildi onlar!
Tıpkı her içten içe kıskandığınız ilişkilerin bitmesini isterken de "sonsuza kadar sürmez", "her güzel şeyin bir sonu vardır" gibi palavralarla avunduğunuz gibi her insan da yalnız değildir.
Bazen karamsarlığınız çekilmez bir hal alıyor ve kendi sanrılarınızı başkalarının da gerçekliği yapmaya çalışıyorsunuz. Sırf kendi tecrübelerinizi kaide haline getirip vaaz veriyorsunuz yazılar döşüyorsunuz bir de.
Bunu söyleyenin ben olması şaşırtıcı fakat dünyada nasiplenemediğiniz nimetler de var ne yazık ki bunlarla yüzleşmeniz lazım.

5 sesleniş:

chtrtm dedi ki...

1 yıl oldu sanırım seni takip edeli de son zamanlarda büyük değişiklik var sana dair yazdıklarında. Üni.'ye mi yormalı yoksa damarda akan kan mı duruluyor?

Pink Freud dedi ki...

Damarlarda akan kan mı duruluyor derken ergen triplerini bırakmamdan mı bahsediliyor yoksa daha az isyankar daha çok vurdumduymaz mı oldum :D

chtrtm dedi ki...

Her ikisi de :)

Pink Freud dedi ki...

Tahmininde haklısın hayatımı değiştiren büyük değişiklikler oldu :)

bossa nova dedi ki...

Hayatımızdaki boşluk her zaman var fakat biz zaman zaman onun farkına varırız. Kalabalıktan çıkıp bir dakika soluklandığımızda var olan ama yokmuş gibi davrandığımız boşluğumuzla yüzleşiriz ve bu bize ağır gelir. Yanında her zaman birileri yoktur ama yanında birileri varken de o boşluk durur yani senin düşündüğünün tam tersi fakat aynısı :)